Sevgiliye İhanet Sözleri

0
2046
Sevgiliye İhanet Sözleri

SAYFA İÇERİĞİ: Sevgiliye İhanet Sözleri, En Güzel İhanet Mesajları, İhanet ile İlgili Sözler, Sevgiliye İhanet Sözleri Kısa, Kısa Sevgiliye İhanet Sözleri,


Güzel sözler sitemizde ihanet eden sevgiliye söylenebilecek sözleri bir araya topladık. Sayfamızda yer alan sözleri sosyal medya hesaplarınızda yayımlayabilir, mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.


SEVGİLİYE İHANET SÖZLERİ

Aşk 2 kişiliktir, 3.’sü ihanet sebebidir.

Hangi gözler için gözlerimden vazgeçtin!

İhanet sevilmeyeni değil sadece sevenleri ağlatır.




Aldatılmak varsa aşk da: Bütün ihanetler başlar yavaşça.

Bir mutluluğun gözyaşlarına bulandığı tek sondur ihanet.

Yalnızca kendine ve sana ihanet etmeyecek birine güven.

Sırt üstü gömülür insanlar ama sen beni yüz üstü bıraktın!

İhanetin dikeni sonunda yaktı kalbimi, mutlu ol yalancı sevgili.

Aşk sevgi cümleleriyle başlar, ihanetin verdiği sahte anılarla biter.

Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme!

Sevginin kalıbında yalan varsa , sana en güzel cevabı ihanet verir.

Hangi yol bizi doğruya götürecek kiminle yürüyüp kime güveneceğiz.

El tarafından evlat edinilmiş sahipsiz bir birlikteliğin sonucuydu ihanetin.




Ey Sevgili! İhanetinin bedeli kalbimdeki cehennem alacak bunu unutma!

Biz de hatalıydık elbet. Kalbimizde başrolü kime verdiysek katil hep o çıktı!

Ben seni bir damla sudan kıskanırken, meğer sen ne yağmurlarda ıslanmışsın!

Çelme yakınından gelince; insan düştüğüne yanamıyor, düşürene yandığı kadar!

Yarım kalan hikayeydik demiştin. Biz daha kitap olamadık ama; çok sattı ihanetin!

Hayırlı olsun yeni sevgilin. Ama unutma ki oda öbürküler gibi arkandan vuracak seni!

Yazların kışa dönüştüğü, güneşin yağmurlarla döküldüğü bir hikaye bizimki; Adı ihanet!

Sevgide, sevgiliye ihanet yoktur. Sevda unutulmaz sonu yoktur. Aşk ya vardır, ya yoktur.

Sen bana değil sana olan duygularıma ihanet ettin. Sen kalbimi değil sadece nefretimi seçtin.

Bu ilişki yürümüyor diyen insanlar, mutlaka başka birine koşuyorlardır. Bu da kalsın aklınızda.




Zararı kendine yaptın, ihaneti aklıma yazdım, beni aldattın, sen sadece benim için bir yalandın.

Sen bana ihanet ettin mutlu oldun ben ise ihanetinle yalnızlıklar içinde ağlamayı öğrendim. Mutlu ol şimdi.

Şimdi o yüreğindeki aşkı yavaşça yere bırak ve uzaklaş. Namlusunda ihanet oldukça aşk sana yakışmıyor.

Anladım ki ben sende bir rüzgardım estim geçtim; Ama unutma, sende bende bir rüyaydın, uyandım ve bittin.

Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata; Varsın yara içinde kalsın dizlerim, yüreğim kadar acımaz nasıl olsa!

Gitsem uzaklara da ihanetin aklımda kalacak. Unutmak istesem de her gözyaşım beni aldatışlarını hatırlatacak.

Son elvedayı kaldırmaz ne kalbim, ne de sana katlanmış kalbim, hadi çek git bırak ihanetini bana. Alıştım yalan aşklara!

Yürek söz vermişse dönülmez. Yare gönül vermişse inkar edilmez. Bizde yürek zedelenir ama sevgiliye ihanet edilmez.

Yalnızlık kaderim olsa da sensiz olmak en güzeli, unutma ki hayat ihaneti değil ihanet edenlere yol verir benim gibi!

Sevgi sabittir, kararsız olan bizleriz. Sevgi güvence verir, insanlar ihanet eder. Sevgiye hep güvenilir, insanlara güvenilmez.

Seni o kadar çok sevdim ki damarlarımda kandın, seni o kadar çok benimsedim ki ihânetin tabutumda bir dua oldu sessizce.

Umut besledim içimde belki seversin diye, bekledim seni belki benim olursun diye, ihanetini izledim sessizce gözyaşları içinde.

Ellerim tutmaz oldu, gözlerim görmez oldu, aldığım nefes beni boğdu. Her adını andığımda ihanetin vurdu beni her defasında.

Hep seni aradım, kaybolmuş yarınlarımda, hep seni bekledim umutsuz yollarda, ve sen ihaneti seçtin bana çıkan her yolda.

Ayakkabıların çok gülünç, bu ihanet desenli elbisenin altına gitmek’ lerini giysen; onlar sana daha çok yakışırdı etimden ayrılırken!

Oysa ben yüreğimle başa çıkamayacak kadar aşıktım sana; sense bir o kadar bu aşkı harcayabilecek kadar alışıktın yalanlara!

Yaşamak istedim seninle bir ömür boyu, severek ölmek istedim yanında huzur dolu, ihanetinle ölmek istemedim gerçek oldu.

Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık. Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun. Bugün bana esersin yarın ellere.

Bakışların bana ihaneti anlatıyor, susmuş dudakların her şeyi itiraf ediyor,kalbin buzlaşmış yaz neye yarar, ayrılıkmış verdiğin son karar.

Ne sözler verdik, ne yeminler ettik, ne günler geçirdik, hepsi yalanmış. Hepsi ihanetinin gölgesinde saklanan yalanlarmış, yalancı sevgili.

Sana ihanetin adını sorduğumda bana adı yoktur demiştin. Bende sana son sözümü söylüyorum unutma ihanetin adı yoksa affı da yoktur.

İhanetin bedeli bir damla gözyaşı mıydı? İhanetin bedeli senelerimi boşuna harcamak mıydı? Lanet olsun sana yazıklar olsun sana verdiğim aşk’a.

Gözlerim seni beklerken, bedenim bakışlarınla hayata meydan okurken, sözlerinle korkmadan adım atarken, ihanetinin duvarına çarptım ansızın.

Bir ihanete daha katlanmaz bu yürek. Ağlarım seninle geçen zamanıma, ağlarım seninle harcadığım anılarıma, ağlarım ihanet ettiğin saf duygularıma!

Yaşanan her seneyi sana ihanetinin bana vermiş olduğu acılar şeklinde yolluyorum. Umarım sende benim yaşadığım o ezik duyguları ömür boyunca yaşarsın!

Her şarkıda seni hatırlasam da, her şiirde adın aklımda olsa da, her yıldıza baktığımda gözlerini hatırlasam da, ihanetin yıktı beni bitirdi içimdeki sevgini.

Bizde yaşamak var, yalvarmak asla, bizde sevmek var, aldatmak asla. Sevmesini bilmiyorsan sevme, seve nede ihanet etme, edeni de asla affetme.

Seninle gezdiğimiz yerlerde gezerken ağlarım usulca, hayal ederim güzel günleri dalarım uzaklara, ihanetin gelir aklıma silerim seni aklımdan her defasında.

Umutsuz yarınlarımın güneşsiz sabahı oldun, sen yaşama sebebim değil hüzün çiçeği oldun. Hayatıma ihanetinin bıraktığı gözyaşlarıyla bıraktın beni bir başıma.

Ömrümden yıllar geçse de aşkların en güzelini şu garip hayatımda hissetsem de senin ihanetin kalbime kazınmış bir kere sevemez bu yürek kimseyi bile bile.

Bir masanın başında çürüyüp gideceğim, sayende yaşamaktan vazgeçtim. İhanetini yalnızlığımla ezberledim. Sen bir alçaksın böyle ihanetler senin eserin!

Merhaba diyerek basladığımız aşk serüveni elveda diyerek bitmek üzere son noktayı ihanetin kalemi yazacak ve bu aşk sayfası da senin sayende kapanacak.

Yağan yağmurlarda ismini yazdım. Buğulu camlara göz bebeklerimde hayalini izledim sessizce ve aklımdan gitmedi ihanetinin bedeli sensiz gecelerimde lanetim sana!

Her mevsimi seninle ilkbaharım gibi yaşarken ihanetinle yaşadığım en güzel zamanlarımı kara kışlara çevirdin, ihanetinin rüzgarı vurdu bedenimi ürkek yaşamayı öğretti bana.

Yarınlarımı sana yazmışken, sen yarınlarımı bitirdin, hayatımı sana adamışken sen hayatımı bitirdin, garip kalbimi sana feda etmişken sen kalbimi parçaladın yazıklar olsun sana!

Sana yeni bir hayatta bol ihanetli mutlu dakikalarında aldatılmanın vereceği hüznü armağan etmek istiyorum. Sadece benim yaşadıklarımı yaşa ki sende anla sevenin halini, ihanetin çilesini!

Bitirdin beni bitirdin umutlarımı, bitirdin sevgimi, bitirdin içimdeki yaşama sevgisini ve bitirdin sana olan saflığımı sen bende bittin ama ben sende bitmeyeceğim ihanetini ödeyeceksin.

Hayatımın tek baharı ol isterdim. Sadece seninle yeşil umutlar içinde yaşamak, seninle beyaz bulutların üstünde hayallerimizi yakalamak isterdim, ihanetin sürüklediği karanlık kuyularda boğulmak bize göre değildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.